Welkom bij Feel the Beauty

Met veel passie en persoonlijke aandacht laat ik u graag welkom voelen in mijn salon in Dordrecht. Op dit moment heb ik een klantenstop!

Meer over mij

Mijn naam is Megan Koelewyn, eigenaresse van beautysalon “Feel the Beauty”.

Na het afronden van de opleiding heb ik eerst ervaring opgedaan bij een beautysalon. Hierdoor ben ik breed georiënteerd en heb ik ervaring met verschillende technieken om uw huid, voeten en nagels optimaal te kunnen verzorgen.  

Ook ben ik werkzaam geweest bij Haparko Cosmetics, waar ik productkennis heb opgedaan over kwaliteitsmerken zoals Malu Wilz en Body en Bess. Naast het geven van behandelingen heb ik hier ervaring op gedaan in sales en het geven van trainingen aan professionals.

Na de geboorte van mijn eerste kind in 2019 ben ik gestart met mijn eigen salon “Feel the Beauty” in Dordrecht. Met veel passie en persoonlijke aandacht laat ik u graag welkom voelen in mijn salon in Dordrecht.  Bij “Feel the Beauty” heeft professionaliteit, het leveren van kwaliteit en hygiëne de allerhoogste prioriteit. De maatregelen volgens het RIVM worden dan ook strikt nageleefd.

Bij “Feel the Beauty” heeft professionaliteit, het leveren van kwaliteit en hygiëne de allerhoogste prioriteit.

MEGAN KOELEWYN

MEGAN KOELEWYN

eigenaresse

Feel the Beauty

de salon

In onze salon wordt uitsluitend met hoogwaardige producten en apparatuur gewerkt. Op die manier bent u verzekerd van een betrouwbare behandeling. 

 

 

Het leveren van kwaliteit en hygiëne de allerhoogste prioriteit. De maatregelen volgens het RIVM worden dan ook strikt nageleefd.

Benieuwd geworden? Bekijk onze behandelingen

Volg ons op social media!